Κομμουνιστική Ανανέωση

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ!

Posted by ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ στο 18/02/2013

Η απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στο Μπλόκο των Αγροτών στη Νίκαια επιβεβαίωσε την απόφαση της Συγκυβέρνησης να συνεχίσει την καταστροφική πολιτική των Μνημονίων, των Δανειακών Συμβάσεων, της ΚΑΠ, των Πολιτικών της Ε.Ε. γενικότερα, του ΔΝΤ με πρωτοφανή κυνισμό και αδιαφορία για τα αποτελέσματα της. Ταυτόχρονα προσπαθεί με την άγρια καταστολή, κάθε απόλυτα δικαιολογημένης διεκδίκησης ή διαμαρτυρίας να τρομοκρατήσει το σύνολο της κοινωνίας.
Καλούμε όλες τις συλλογικότητες, πολιτικές και κοινωνικές, να καταδικάσουν, άμεσα και αποφασιστικά αυτού του είδους τις προκλήσεις.
Η αγωνιζόμενη εργαζόμενη Αγροτιά 21 ημέρες τώρα στα Μπλόκα του Αγώνα απέδειξε πώς πρέπει να δίνεται ένας αγώνας, όλες αυτές τις ημέρες, με νηφαλιότητα αποφασιστικότητα και με μαζικότητα, για τα δίκαια αιτήματα του.Αλλά και αλληλέγγυα στην Εργατική Τάξη και στον, σκληρά δοκιμαζόμενο λαό.
Ο συντονισμός, όλων των μπλόκων πανελλαδικά στον Αγώνα, ήταν αυτός που πανικόβαλε τα επιτελεία της Κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Η Απόφαση του Μπλόκου της Νίκαιας προχθές για ενεργό συμμετοχή στην Απεργία της 20ης Φλεβάρη, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κοινό αγώνα με τους Εργαζόμενους και τον Λαό για έναν γενικευμένο ξεσηκωμό.
Αυτό ενεργοποιεί αυτή την ώρα τα αντανακλαστικά, ακροδεξιού τύπου, της Κυβέρνησης και του επικοινωνιακού επιτελείου των Δένδια ,Κεδίκογλου, κλπ.. Για αυτό χτύπησαν λυσσαλέα με τα ΜΑΤ , πριν την Απεργία, το μπλόκο των αγροτών, στη Νίκαια της Λάρισας. Πρόκειται για έναν ακόμη πιο επικίνδυνο δρόμο για την Δημοκρατία.
Ο Αγώνας των Αγροτών είναι αγώνας όλου του Εργαζόμενου Λαού. Το αγροτικό κίνημα δεν πρόκειται να τρομοκρατηθεί, όποιο τρόπο και μέσο κι αν χρησιμοποιήσει, το ολοκληρωτικό καθεστώς των μνημονίων, για να πετύχει την ισοπέδωση κάθε εργασιακού και δημοκρατικού δικαιώματος που έχει κατακτήσει ο εργαζόμενος λαός αυτής της χώρας με αμέτρητους αγώνες και θυσίες.
Αυτή την ώρα, η ουσιαστικότερη αλληλεγγύη στους αγρότες είναι η οργάνωση της επικείμενης Απεργίας της 20ης Φλεβάρη. Η μαζικότητά της, ο συντονισμός της. Η μετατροπή της ουσιαστικά σε γενική απεργία θα συμβάλει τα μέγιστα στην κατεύθυνση, του αναγκαίου, διαρκή και ανυποχώρητου αγώνα, για να ανατραπούν οι πολιτικές που εξαθλιώνουν τις ζωές μας, για να ξεριζωθεί η σύγχρονη «χούντα» κεφαλαίου-κυβέρνησης-Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΕΚΤ και ΔΝΤ.

Το Γραφείο Τύπου

Advertisement

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
Αρέσει σε %d bloggers: