Κομμουνιστική Ανανέωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ 3-11-2011

Posted by ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ στο 03/11/2011

Οι εργαζόμενοι και ο Ελληνικός Λαός εδώ και δύο χρόνια έχουν βγει στο προσκήνιο.

Παρά τις διστακτικότητες και τις συγχύσεις που προσπάθησαν να τους επιβάλουν όλη την προηγούμενη περίοδο,  παρά τις απειλές, τους εκβιασμούς και την άγρια καταστολή, επιβεβαίωσαν με την γενική απεργία 19 και 20 Οκτώβρη και την παρέμβασή τους στις παρελάσεις της 28ης Οκτώβρη ότι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν άλλο αυτήν την πολιτική είτε εκπορεύεται από την ΕΕ είτε από την Ελληνική Κυβέρνηση και τις υποτακτικές πολιτικές δυνάμεις του πολυεθνικού κεφαλαίου.

Ο Ελληνικός Λαός έδειξε ότι μπορεί να υπομένει πολλά, αλλά δεν αποδέχεται την κοροϊδία, ότι με την καταστροφή του και την καταστροφή της χώρας θα σωθεί. Όσο καλοπροαίρετος και να είναι, αυτό δεν θα το επιτρέψει.

Όσοι απεργάζονται διαπαραταξιακές κυβερνήσεις εξαπάτησης του λαού θα τον βρουν μπροστά τους. Μπροστά τους θα τον βρουν και πολιτικοί τυχοδιώκτες τύπου Α. Σαμαρά, ο οποίος με την απόφαση του να ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση απέδειξε ότι η μέχρι σήμερα «αντιμνημονιακή» στάση του ήταν υποκριτική και καθίσταται εξίσου υπεύθυνος για τα δεινά του ελληνικού λαού.

Όλοι αυτοί οι περισπούδαστοι σωτήρες, που μεθόδευσαν το  ξεπούλημα της χώρας και οδήγησαν στην ανέχεια τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα , τους αγρότες  τους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους πρέπει να είναι βέβαιοι ότι ο Ελληνικός Λαός δεν τρομοκρατείται και η όποια «επιτυχία τους» θα είναι προσωρινή.

Οι δε Μέρκελ και Σαρκοζί, που έσπευσαν να διαβεβαιώσουν τις αγορές ότι οποιοδήποτε δημοκρατικό ευρωπαϊκό κεκτημένο μπορεί να καταργηθεί, προκειμένου να εξυπηρερηθούν τα συμφέροντα τους, πρέπει να είναι βέβαιοι ότι θα έχουν, από τους λαούς τους, την τύχη του ΓΑΠ.

Οι εργαζόμενοι και ο Λαός γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει μέση οδός, ή θα συντριβούν ή θα συντρίψουν το κεφάλαιο και το πολιτικό του προσωπικό. Αυτή τη φορά η νίκη θα είναι λαϊκή και πραγματική.

Αθήνα 3-11-2011

Advertisements

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
Αρέσει σε %d bloggers: